Before & After: A Chic Beach Condo Redesign

Before & After - one of our favorite ways to demonstrate just how much can be done to transform a space. Our clients in this project, a chic Las Olas Beach Club Condo, asked for an update to the original finishes and a more open feel, which meant pulling down walls and cabinetry. The result - a sanctuary within their condo that had a clean, hotel-like vibe with coastal hints.

We opened a wall in the kitchen to really play off the ocean view and added in a unique T-shaped calcite bar to maximize the space - the result is a gorgeous, chic and modern open feel.

We opened a wall in the kitchen to really play off the ocean view and added in a unique T-shaped calcite bar to maximize the space - the result is a gorgeous, chic and modern open feel.

We used many different textiles from soft crushed velvets to indoor/outdoor fabrics to create rich texture AND keep it functional with small children!

We used many different textiles from soft crushed velvets to indoor/outdoor fabrics to create rich texture AND keep it functional with small children!

bathroom.png
kitchen (4).png
kitchen (1).png
We incorporated a lot of artistic pieces, as well as some custom and semi-custom pieces. We used lots of natural materials from designers such as Made Goods and some rich lighting from Ralph Lauren.

We incorporated a lot of artistic pieces, as well as some custom and semi-custom pieces. We used lots of natural materials from designers such as Made Goods and some rich lighting from Ralph Lauren.

 Want to see more of this gorgeous project? Head over to our home page and check out the full gallery! We hope you love it as much as we do.

IMG_0774.jpg